Blogs
Home /Blogs /Metaaltechnologie Maakt Je Wereld

Metaaltechnologie maakt je wereld

calendar 09 May 2024
clock 7:38 AM
clock Buigmeesters
Metaaltechnologie maakt je wereld

Metaaltechnologie is overal. Van fietsenstallingen tot ziekenhuisbedden en van machinebouw tot trappen. Dagelijks wordt er in Nederland in de metaaltechnologie sector gewerkt aan slimme oplossingen die ons dagelijks leven makkelijk maakt. Bij Buigmeesters werken wij ons dagelijks in allerlei bochten om daaraan bij te dragen. Metaaltechnologie en het vervormen van stalen buizen is een gave ambacht om te leren.

Koninklijke Nederlandse Metaalunie start campagne

Met de campagne ‘Metaaltechnologie maakt je wereld’ richt Koninklijke Metaalunie de schijnwerpers op het belang van de metaaltechnologiesector voor Nederland, en de MKB-maakbedrijven die deze sector vormen. Metaaltechnologie is namelijk essentieel in ieders leven. Direct en indirect maak je dagelijks gebruik van haar producten. Sta even stil bij je dagelijkse bezigheden en je zult beseffen dat metaal onderdeel uitmaakt van vrijwel alles om je heen. Van het fietsenrek op straat tot een landbouwmachine die zorgt dat ’s avonds de aardappelen op tafel staan tot stalen trappen waar je op loopt.

Koninklijke Metaalunie
Deze campagne is een initiatief van Koninklijke Metaalunie, de branchevereniging voor de Nederlandse metaaltechnologiesector die haar leden ondersteunt en werkt aan toekomstbestendig ondernemen. Met haar meer dan 15.000 leden is Koninklijke Metaalunie de grootste ondernemersorganisatie van de sector.

Promotiefilm Metaaltechnologie

Share:
#blogs, #buimeesters, #metaaltechnologie, #nieuws, #staal
image

Wil jij komen werken in de metaaltechnologie sector?

Neem contact met ons op en kom eens kijken

alle artikelen

Artikelen waarmee u sneller mensen kunt aannemen, zich beter kunt ontwikkelen en langer kunt behouden.

Op-die-fiets
Klantcases
Nacra Sailing
Klantcases
Railing Flooring
Customer Cases

Buigmeesters walst diverse buizen, kokers en profielen tot en met 90 mm voor diverse doeleinden zoals bijvoorbeeld: spiltrappen en trapbomen, kunstwerken, transportsystemen, hekwerken, promotiematerialen, beursstands