Metaal bewerking

Ook metaal bewerking (nabewerken) behoort tot ons vakgebied. Onder metaal bewerking verstaan wij het verwerken van stalen, rvs en aluminium buisprofielen tot de meest uiteenlopende half-fabrikaten of eindproducten voor onder meer toepassingen in de glastuinbouw, de automobiel- en meubelindustrie, gezondheidszorg, maritieme-sector en offshore industrie en de winkelinrichting branche. Ook het verjongen van buis of prefab leidingwerk vindt plaats in onze werkplaats.

Onderdelen daarvoor zijn bijvoorbeeld; buisrail- en spuitrobot kopstukken, leidingwerk, slangenhaspels, bedframes, hekwerken, beursmaterialen, beschermbeugels, leuningen, spiltrappen en koelgeneratoren. Uiteraard staat ook hier een perfecte uitvoering voorop. Zelfs als deze in het eindproduct niet zichtbaar meer is. Wij zeggen niet voor niets ‘kwaliteit is het goed doen, ook als niemand kijkt’.

In onze werkplaats worden diverse las- en constructie werkzaamheden ten behoeve van de verschillende metaal bewerkingen uitgevoerd door vakkundig en goed opgeleid personeel. Hierbij maken wij gebruik van geavanceerde machines, voor het zagen, ponsen, knippen, boren, tappen, buigen en walsen van alle soorten metaal. Bekijk de video’s hieronder ten aanzien van het vloeiboren en draadtappen of neem een kijkje op ons Youtube kanaal voor nog meer metaal bewerkingen.

Voor eindbewerkingen (nabewerken) van onze half-fabrikaten zoals bijvoorbeeld het poedercoaten of verzinken van bewerkte buizen, werken wij samen met zeer gekwalificeerde partners die hiervan hun specialisme hebben gemaakt. Door deze samenwerkingsverbanden kunnen wij een totaalpakket aan diensten in metaal bewerking aanbieden. Eén aanspreekpunt voor u als opdrachtgever, dat is wel zo gemakkelijk. Uw aanvraag is bij ons in goede handen.