Horeca dienblad van gebogen staal

BEZOEK ONZE OPEN DAGEN

Simone van HagenBuigen en walsen

Beste relatie,

Wanneer u een voorliefde heeft voor techniek bent u waarschijnlijk, net als wij, altijd geïnteresseerd in ‘hoe maken ze dat nou? En vraagt u zich misschien ook af, ‘hoe kan het slimmer, sneller, innovatiever, kostenbesparender en functioneler?’

Wij in ieder geval wel!

Om u als onze gewaardeerde klant nog meer te kunnen bieden op het gebied van het verwerken en vervormen van stalen, aluminium en rvs buisprofielen, zowel in oplossingen als in kwaliteit, hebben wij onlangs een beest van een buis buig & walsmachine aangekocht! Nog meer mogelijkheden, nog meer kwaliteit. De AMOB e-MOB 63 volledig elektrisch CNC-gestuurd en voorzien van state-of-the-art buigtechnologie.

Nieuwe machine … nieuwe bedrijfsnaam

Om u kennis te laten maken met deze state-of-the-art machine, nodigen wij u graag uit om deze alleskunner te komen bekijken en man & machine aan het werk te zien tijdens onze open dagen in oktober. We laten u graag het hele productieproces zien van schets naar ontwerp, van ontwerp naar machine en van machine naar eindproduct. Tevens maken wij graag van de gelegenheid gebruik om u onze nieuwe bedrijfsnaam BUIGMEESTERS aan u te presenteren.

Een hapje en een drankje worden daarbij met plezier en een glimlach geserveerd.

Reserveer alvast onderstaande data in uw agenda.

• Vrijdag 14 oktober van 14.00 tot 18.00 uur
• Zaterdag 15 oktober van 10.00 tot 16.00 uur

Een officiële uitnodiging met antwoordkaart ontvangt u tzt in uw brievenbus!

Team Buigmeesters
Inspired by Therm-Control Buigen